Poziție față de asociația secretarilor

Marin Marc,

 

Nr. 37 din 15.02.2012

Doamnelor şi domnilor primari, secretari și contabili

din comunele județului Cluj

În urma sesizărilor primite de la comune ca urmare a adresei nr.1 din 01.02.2012 emisă de Asociația Secretarilor Comunelor, Orașelor și Municipiilor din județul Cluj am considerat că este nevoie de comunicarea poziției noastre oficiale față de această adresă.

Vă comunicăm astfel că folosirea afirmației despre Asociația Secretarilor Comunelor, Orașelor și Municipiilor din județul Cluj că ar fi constituită ca și corp profesional în cadrul Asociației Comunelor din România nu este adevărată.           Asociația Secretarilor Comunelor, Orașelor și Municipiilor din județul Cluj nu are nici o legătură cu Filiala Județeană Cluj a Asociației Comunelor din România. Nu este corectă nici afirmația din ultimul alineat din adresa menționată mai sus prin care se face referire la mențiunea care să se facă pe ordinul de plată al cotizației respective ca fiind “Obligație financiară rezultată din acordul de cooperare la Asociația Comunelor din România…” deoarece comunele au aderat direct la Asociația Comunelor din România.

Noi intenționăm ca după adunarea generală a Asociației Comunelor din România, care va avea loc la începutul lunii martie la București, să organizăm întâlniri separate cu secretarii comunelor și cu contabilii comunelor în vederea constituirii corpurilor profesionale respective în cadrul Filialei Județene Cluj a Asociației Comunelor din România.

Primarilor, viceprimarilor, secretarilor, contabililor și celorlați angajați din cadrul administrației publice locale din comunele județului Cluj vă mulțumim pentru buna cooperare și așteptăm propuneri pentru îmbunătățirea activități noastre în folosul dumneavoastră.

Cu deosebită considerație,

Preşedinte,

Ovidiu COLCERIU

 

Întocmit:

Director executiv,

Marin – Gavrilă MARC