Concurs – auditor intern

Marin Marc,

Filiala Județeană Cluj a Asociației Comunelor din România organizează concurs pentru ocuparea postului de auditor intern în data de 24 februarie 2015, de la ora 12,00 la sediul secundar din Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr.58, cam.22, Cluj-Napoca.

Sunt acceptați la concurs absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior din următoarele domenii: economic, juridic, administrație publică, construcții și tehnic.

Bibliografia pentru acest concurs se găsește pe acest site la secțiunea Documente – Audit intern sau o puteți descărca de mai jos.

 

Dosarele pentru candidați se vor depune începînd cu data de 16 februarie a.c. și până în data de  19 februarie 2015, ora 16,00 la sediul secundar de la adresa de mai sus, pentru obținerea avizului de participare la concurs.

Depunerea dosarelor de concurs se va face doar după solicitarea telefonică a planificării depunerii lor și a interviului, la telefon 0264503311 sau 0761021732.

Dosarele respctive vor conține următoarele documente:

– cerere pentru aprobarea participării la concurs;

– copie C.I. valabil;

– copie permis de conducere valabil pentru categoria B;

– Curriculum Vitae;

– copie diplomă studii universitare, master și cursuri care sunt relevante;

– declarație privind respectarea prevederilor art.20, alin.1 din Legea nr.672 din 2002 privind auditul public intern, referitoare la incompatibilități;

– scrisori de recomandare;

La concurs pot participa doar persoanele care au obținut avizul care va fi eliberat după verificarea documentelor din dosar și după susținerea unui interviu în prezența domnului director executiv Marin-Gavrilă MARC.

Concursul constă din proba scrisă conținând subiecte din bibliografia publicată pe site. Persoanele care obțin la proba scrisă nota minimă 7 (șapte) sunt admise la proba orală care constă dintr-un interviu.

Comunicarea rezultatelor finale ale concursului va fi dată de către președintele Filialei Județene Cluj a Asociației Comunelor din România, domnul Ovidiu COLCERIU, după finalizarea ambelor probe și centralizarea datelor de către membrii comisiei de concurs. Data și ora pentru comunicarea rezultatelor va fi anunțată după finalizarea probei orale de către toți candidații.

Misiunile de audit public intern se vor desfășura la comunele membre în parteneriatul pentru audit public intern din județul Cluj prin deplasare cu autoturismul personal sau de serviciu.

Informații suplimentare se pot obține la depunerea dosarului.

Fişier Adobe PDF Descărcaţi de aici bibliografia în format Adobe PDF