Adunarea generală din 20 martie 2018

Marin Marc,

Ieri, marți,20 martie 2018, ora 12,00, a avut loc Adunarea generală a Filialei Județene Cluj a Asociației Comunelor din România.

Pe lângă raportul de activitate pe anul 2017 și adoptarea hotărârilor necesare pentru buna funcționare, respectiv aprobarea bilanțului financiar pe anul 2017, aprobarea bugetului pe anul 2018 și aprobarea obiectivelor pentru anul 2018, au fost prezentate două rezoluții.

Prima rezoluție, referitoare la Centenar și unirea cu Republica Moldova, a fost prezentată și aprobată în unanimitate după câteva luări de cuvând din partea primarilor, cu referire la starea comunelor din Republica Moldova.

A doua rezoluție, cu privire la cele mai importante și arzătoare probleme ale administrației publice locale de la nivelul comunelor, a fost discutată cu primarii și a fost votată tot în unanimitate.

La această ședință au fost acordate și diplomele și trofeele de primar de cinci, șase sau șapte stele, după numărul de mandate ale primarilor din comunele membre în Asociației Comunelor din România care nu au ridicat respectivele premii la Adunarea generală A.Co.R. de la București.

Mai jos sunt câteva imagini de la această ședință, raportul de activitate pe anul 2017 și rezoluțiile nr.1 și nr.2.

RAPORT 2017

Rezoluţia nr.1

Rezoluția nr.2