Protecția datelor cu caracter personal

Marin Marc,

Stimați reprezentanți ai comunelor membre, delegați ai acestora, angajați și colaboratori,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, intra în vigoare și sunt aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (prescurtat GDPR). Acest regulament vă privește și pe dumneavoastră, deoarece aduce modificări majore privind protecția datelor cu caracter personal, atât pentru membri cât și pentru operatori, și totodată vă oferă mai multe drepturi în acest domeniu.

GDPR impune un set unic de reguli, direct aplicabile în toate statele membre ale Uniunii și înlocuieste Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Filiala Județeană Cluj a Asociației Comunelor din România cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Pentru aceasta o să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (reprezentanți ai comunelor membre, delegați ai acestora, angajați, colaboratori și utilizatori ai website-ului www.acorcluj.ro).

REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal-RO