Adunarea generală dedicată Centenarului Marii Uniri

Marin Marc,

În ziua de 27 noiembrie a.c. de la ora 12,00, la sala de conferințe de la Stadionul Cluj- Arena a avut loc ședința Adunării generale a acestei filiale care a avut un caracter festiv, fiind dedicată Centenarului Marii Uniri.

Pe lângă primarii din comunele județului Cluj au participat a această ședință festivă domnul Ioan-Aurel CHERECHEȘ, prefectul județului Cluj, domnul Zoltán GYÖRKE, subprefectul județului Cluj, domnul Marius MÎNZAT, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, primari din alte județe din România și invitații speciali, delegația de primari și consilieri din Raionul Ialoveni, Republica Moldova conduși de către domnul Lilian CARMANU, președintele raionului Ialoveni.

Din partea Filialei Județene Alba a Asociației Comunelor din România a fost prezent domnul Gheorghe DĂMIAN, președinte și primar al comunei Ciugud.

Moderatorul întâlnirii a fost domnul Ovidiu COLCERIU, președintele Filialei Județene Cluj a Asociației Comunelor din România, primar al comunei Sînpaul.

Ca istorici și scritori au fost prezenți domnii Mircea VAIDA-VOEVOD, nepotul lui Alexandru VAIDA-VOEVOD și Ion NOVĂCESCU.

Momentul de suflet românesc a fost întreținut de către doamna Maria GOLBAN-ȘOMLEA care a interpretat câteva cântece patriotice și o colindă.

DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE ROMÂNIA!

Aceasta a fost urarea de final din partea președintelui Ovidiu COLCERIU.

Mai jos sunt fotografii de la acest eveniment.