Întâlnire filiala judeţenă a A.Co.R.

Marin Marc,

Marţi, 13 aprlie 2010, la ora 1200, după întâlnirea cu primarii organizată de către Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, va avea loc şedinţa Filialei Judeţene Cluj a Asociaţiei Comunelor din România. Întâlnirea va avea loc la Sala Mare a

Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, şi va avea ca şi scop principal organizarea serviciului de audit intern în cadrul filialei pentru a deservi comunele înscrise. În cadrul acestei întâlniri se va stabili care vor fi comunele beneficiare a serviciului de audit intern începând cu anul 2010.

Cei care vor dori să facă auditul prin serviciul organizat la nivelul filialei Cluj după această întâlnire vor putea beneficia de acest serviciu doar începând cu anul 2011 deoarece numărul de auditori angajaţi va fi limitat de numărul de comune înscrise în proiect. Un auditor va presta servicii la maxim 5 comune.

Mai jos se poate descărca, în format Word 2003, hotărârea de consiliu cadru şi referatul de aprobare pentru solicitarea serviciului de audit intern prin filiala judeţeană Cluj a A.Co.R.

word  Hotărâre cadru pentru audit
word  Referat de aprobare

Vă aşteptăm şi sperăm să veniţi cu propuneri utile.