Invitația primarilor la o ședința de lucru

Marin Marc,

Ședința cu primarii pentru organizarea activității de audit public intern

Primarii din comunele membre ale Asociației Comunelor din România sunt invitați la o ședință în data de 19 octombrie 2011 între orele 12,00-14,00 la sala mare a Instituției Prefectului Județului Cluj pentru organizarea în continuare a activității de audit public intern și prezentarea unor soluții la probleme specifice.

Nr. 136 din 12.10.2011

Doamnelor şi domnilor primari

din comunele membre ale Asociației Comunelor din România

 

Vă mulțumim pentru bunăvoința și încurajările acordate în diverse ocazii pentru a susține și a promova o activitate tot mai eficientă a acestei asociații.

Pentru a discuta unele probleme de interes pentru bunul mers al activității noastre, vă invităm pe dumneavostră sau reprezentantul delegat, să participaţi la şedinţa adunării generale a Filialei Judeţene Cluj a Asociaţiei Comunelor din România, care va avea loc în ziua de miercuri 19 octombrie a.c. în sala mare de şedinţe a Instituţiei Prefectului judeţului Cluj, între orele 12,00-14,00, cu următoarea ordine de zi:

 

  1. Informare cu privire la activităţile filialei;
  2. Prezentarea unor soluții eficiente pentru dezvoltare economică, asistență medicală și elaborarea P.U.G.în sistem G.I.S.;
  3. Auditul public intern la comune -analiza activităţii şi măsuri pentru dezvoltare;
  4. Diverse;

                                                                                Preşedinte,

                                                                          Ovidiu COLCERIU

Întocmit:

Director executiv,

Marin – Gavrilă MARC